Search form is empty!

Design interior apartament Ibiza Sol


Apartamentul amenajat, se afla in complexul rezidential Ibiza Sol din nordul capitaleti. Suprafata amenajata este de 120 mp, dispusa astfel: Un living + dinning cu suprafata aproximativa de 50 mp, o bucatarie cu suprafata aproximativa de 11 mp, un dormitor matrimonial cu suprafata de 17 mp, un dormitor pentru copil cu suprafata de 16 mp si doua grupuri sanitare cu cada, holuri, dressing cu suprafete ce insumeaza aproximativ 26 mp.
 

"Cubul" este conceptul pe care se bazeaza amenajarea spatilui de living si dinning, regasindu-se atat in grafica tapetului cat si in tabloul 3D din zona de dinning. Tabloul din zona de dinning este format din cuburi 3D finisate cu mai multe tipuri de metale. Masa din dinning spune si ea o "poveste", facand parte dintr-o editie limitata, confectionata din lemn recuperat din epava unui vapor esuat. Culoarea de accent din camera de living, este data de bambusul natural, ce creeaza o bariera intre zona de intrare in apartament si restul livingului, dar si de usile dressingului, imprimate cu imaginea unei paduri de bambus.


Dormitorul copilului este plin de lumina si culoare. Avand in vedere ca este locuit de o fetita, culoarea predominanta este roz. Dormitorul are dubla functionalitate: camera de odihna dar si de studiu. S-a folosit tapet in dungi de diferite culori la care s-au adaugat si draperiile din aceeasi "familie". Panourile decorative 3D, au fost finisate cu o vopsea decorativa semi-sclipicioasa. Tot mobilierul din incapere este alb-lucios, cu accente de nuanta de lemn natur.


Dormitorul matrimonial, finisat in culori calde, confera "locuitorilor" sai, spatiul necesar pentru odihna. Pentru finisajul peretilor, s-a folosit tapet in nuante de "cafea cu lapte", cu o grafica ce simbolizeaza valurile marii, dar si o vopsea decorativa satinata in nuante de crem. Pe tot peretele din fata patului, de la un capat la celalalt, gasim un dressing cu spatiu rezonabil, in care s-a integrat si zona media-TV. Pentru finisarea usilor de dressing, am folosit sticla imprimata, in care am surprins o imagine dintr-unul din orasele preferate ale beneficiarilor.


Suprafata apartametului: 120 mp.
Finisaje pereti: Vopsea decorativa (Cadoro, Via Lattea), tapet.
Finisaje pardoseala: Parchet triplu stratificat.
Mobilier: Confectionat pe comanda dupa proiect propriu din MDF, PAL si sticla imprimata.
Decor: Panouri 3D, tablouri, bambus natural, etc.
Legaturi: design interior, design interior apartament, amenajari interioare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu